Agència de Comunicació Digital a BARCELONA

Si busques una agència de comunicació digital a Barcelona que pugui proporcionar-te assessoria en comunicació, creació i disseny de pàgines web i comerç electrònic, màrqueting de continguts, serveis de producció audiovisual i fotografia, externalització del departament de tecnologies de la informació i disseny gràfic… Has arribat al lloc ideal, podem ajudar-te!

Descobreix les solucions que podem oferir-te per al teu negoci...

Som Talent·id...

Una agència de comunicació digital amb seu a Barcelona, que ofereix solucions per a companyies i petites empreses a tot el món, a través d’una filosofia de treball en equip, amb talents especialitzats i experts en tots els sectors de la comunicació.

Disseny gràfic, creació de pàgines web i comerç electrònic, esdeveniments, producció audiovisual i fotografia, Màrqueting Digital, Xarxes Socials, Motion Graphics, externalització de TI i tots els serveis i solucions per assolir els objectius del teu negoci.

Descobreix totes les eines que fem servir a Talent·id per maximitzar l’impacte de qualsevol acció de comunicació que la teva empresa vol aconseguir, en qualsevol mitjà disponible.

El nostre equip està format per professionals de la comunicació amb una àmplia experiència en el sector digital i offline que van a proposar-te la millor estratègia de comunicació per a la teva marca en cada moment.

... sempre a la recerca del Talent per al nostre equip

La nostra agència de comunicació digital va ser fundada per un grup de professionals freelance, per això estem sempre disposats a desenvolupar el talent del nostre equip.

És per aquest motiu que estem treballant sempre en relació amb col·laboradors externs i buscant nous perfils per col·laborar que puguin aportar els seus coneixements als nostres projectes de comunicació.

Nicolas Godon

Mar Ximenis

Laura Caballero

Gabriel Cardon

Això és el que fem per als nostres clients ...

Talent·id t'ofereix ...

Solucions úniques

i adaptades perquè el teu negoci destaqui per sobre dels teus competidors, amb eines i mètodes estratègics perquè puguis assolir els teus objectius.

Preus ajustats

perquè el teu pressupost en comunicació estigui d'acord a les teves necessitats i s'ajusti a la mida i facturació del teu negoci en cada moment.

Especialistes

cadascun dels nostres professionals és especialista en eines i mètodes del seu àmbit de treball, sempre connectat als canvis i novetats.

Servei mundial

el nostre treball ens permet treballar amb empreses de totes les parts del món. El nostre equip parla fins a 4 idiomes i tenim col·laboradors al voltant del món.

Contacta amb nosaltres per a que poguem

Explica'ns com ajudar-teOn ens trobaràs?

C/Provença, 102, 3º
08029 Barcelona

Vine a veure’ns cada dia de dilluns a divendres de 8: 30h a 18h

Truca’ns al +34 93 280 94 25
o al +34 654 74 93 54

O omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per conèixer les teves necessitats i desenvolupar la millor estratègia per al teu negoci.