Màrqueting digital i SEO/SEM a mida per obtenir resultats

Nicolas Godon
Social Media Manager
hello@talentid.es

Contacta amb en NicolasUna revolució en relació amb el màrqueting tradicional, el màrqueting digital es caracteritza per la seva capacitat per crear una relació d’un a un amb el contacte i/o els clients, l’entorn en temps real on evoluciona i una traçabilitat molt alta en relació als seus resultats, traduint-se en un cultura “basada en els resultats” pel que fa a missions i retribucions.

El màrqueting digital és una disciplina que posa en marxa totes les eines digitals disponibles per promoure una activitat, productes o serveis. Les principals eines són: Email Màrqueting, Display Ad, SEM o màrqueting en motors de cerca (enllaços naturals i comercials), Web Analytics (o anàlisis de tràfic), Programes d’afiliació, estratègies de conversió i atribució, màrqueting de continguts (en gran expansió), màrqueting social i viral i màrqueting mòbil (que combina els elements esmentats anteriorment per a una experiència mòbil perfecta).

Quin és el problema?

Avui en dia els clients estan canviant de canal per obtenir comentaris i informació sobre els seus serveis i productes preferits. Les marques han hagut d’adaptar-se per seguir dirigint-se al públic adequat mentre breguen amb exigències dels seus compradors, com ara transparència, millor servei al client, la informació més recent i un enfocament coherent en totes les plataformes utilitzades (motors de cerca, aplicacions, xarxes socials, màrqueting per correu electrònic, etc.).

Aquesta revolució, lògicament va portar a nous paradigmes per als venedors, descobrint noves maneres de conèixer millor a la seva audiència per poder servir millor a la seva experiència en línia. L’Outbound màrqueting amb campanyes de seguiment i anàlisi adequades proporciona a les marques una visió profunda dels hàbits dels seus clients, pel que fa a la informació, la conversa o el consum. Aquí és on podem ajudar-te.

Llavors, com pots beneficiar d'aquestes eines?

El gran repte del màrqueting digital és tenir una visió de 360º de la teva posició en el mercat digital, i connectar tots els punts en la imatge. Aquesta és la raó per la qual fins i tot les empreses de mida mitjana encara lluiten en aquest camp, havent començat els anuncis de motors de cerca perquè volien fer un pas més respecte als competidors, però no van ser capaços de mesurar i analitzar l’impacte d’aquestes campanyes en la seva activitat.

I la clau per a una campanya de màrqueting adequada és la interconnexió de totes les eines posades en marxa al voltant de la teva marca. Des del màrqueting per correu electrònic fins el remàrqueting, el contingut de les xarxes socials i el contingut a la pàgina. Necessita un equip centrat en els resultats que s’encarrega d’organitzar i avaluar l’acompliment de cada acció. Aquesta és la gran avantatge del màrqueting digital, la capacitat d’avaluar petites accions individualment i micro-administrar-les en un entorn de promoció multicanal.

Prenguem un exemple ...

En un entorn competitiu com el sector de les franquícies d’enviaments, ser constant i eficient presentant el teu negoci és essencial. Hi ha canals dedicats com plataformes web o premsa digital que recull la informació per a l’empresari que estudia obrir el seu propi negoci, però això no és suficient.

Mail Boxes Etc. tenia una estratègia molt ben definida pel que fa al màrqueting B2B, per tal de reclutar nous socis i obrir noves botigues. Per tal de crear una relació amb possibles socis, la marca es va basar en una barreja d’e-mail màrqueting per correu electrònic i un butlletí digital mensual per impulsar l’interès i crear consciència de marca a Espanya.

Oferint serveis d’enviament, impressió i molt més, els ajudem cada mes a lliurar una barreja de notícies de l’empresa i informació promocional per mantenir la rellevància de la marca en el seu entorn, i orientar el públic de tota Espanya a obrir la seva pròpia botiga MBE. Ho vam fer redissenyant el seu paquet d’eines de correu electrònic (mail-kit), amb total capacitat de resposta, per maximitzar el suport, l’obertura i el compromís (conversió).

Talent·id pot ajudar

Al llarg de la nostra experiència, hem tractat amb grans clients que buscaven ajuda en assumptes limitats i específics, el que ens ha permès obtenir una experiència especialitzada en aquests temes. També ajudem a empreses de mida mitjana en múltiples nivells, offline i online, posant l’experiència en moviment per a cada àmbit de la seva estratègia en línia.

El resultat és una presència coherent, àgil i basada en resultats en línia que aporta la major part de la inversió del client. En poder canviar les eines, la velocitat i les accions, podem oferir resultats significatius amb una quantitat d’inversió igual o fins i tot menor que abans, millorant la coherència del missatge publicat en qualsevol plataforma disponible.

No esperis més i demana una revisió ràpida de la teva situació. Posa’t en contacte amb mi i contactarem amb tu amb una síntesi de les coses que podrien millorar-se, i les coses amb les que podem ajudar-te.

Cas d'èxit

Per a un centre d’estudis postobligatoris privat de Barcelona, vam tenir l’encàrrec de fer arribar al seu públic objectiu tot el que el col·legi podia oferir-los per créixer i recuperar el nivell d’alumnes de cursos anteriors.

Apostem pel disseny i programació d’una nova pàgina web, molt corporativa i intuïtiva per als visitants, que en pocs clics podien conèixer l’oferta formativa i convertir mitjançant formularis de contacte.

Alhora, actualitzem i gestionem els seus canals a les xarxes socials, adaptant el missatge i contingut en cada cas per a Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. A través de la creació de contingut audiovisual, un banc d’imatge propi i la redacció creativa orientada al SEO al seu bloc vam aconseguir duplicar el nombre de visites a la seva pàgina web en el primer any.

Mitjançant la compra de tràfic a aquests canals, aconseguim augmentar el trànsit web i les conversions, transformant-se en nous alumnes amb uns resultats molt satisfactoris.

Batx_2n_4693
Prat_homeweb
Prat_IG

Talent·id t'ofereix ...

Solucions úniques

i adaptades perquè el teu negoci destaqui per sobre dels teus competidors, amb eines i mètodes estratègics perquè puguis assolir els teus objectius.

Preus ajustats

perquè el teu pressupost en comunicació estigui d'acord a les teves necessitats i s'ajusti a la mida i facturació del teu negoci en cada moment.

Especialistes

cadascun dels nostres professionals és especialista en eines i mètodes del seu àmbit de treball, sempre connectat als canvis i novetats.

Servei mundial

el nostre treball ens permet treballar amb empreses de totes les parts del món. El nostre equip parla fins a 4 idiomes i tenim col·laboradors al voltant del món.

Segueixes dubtant? Consulta els projectes relacionats