Tria la teva opció d’Outsourcing ideal

Gabriel Cardon
IT System Architect
hello@talentid.es

Contactar amb en GabrielHi ha una sèrie de casos en què una empresa o organització pot decidir externalitzar parts o totes les seves operacions de TI:
> Cap coneixement de TI a l’empresa
> Estructura orientada als negocis amb una forta cultura de vendes
> Recursos humans en TI difícils de trobar sobre el terreny
> Necessitats basades en el projecte en un període curt
> La suma de recursos de TI necessaris per recolzar l’equip intern

Com fer l'elecció correcta entre diferents opcions d'outsourcing?

Entre els exemples més comun, en cada un dels casos, la contractació externa es pot abordar de manera diferent i sorgeixen les preguntes habituals: “Quin proveïdor triar? Quin país és millor? Quins són els costos? Com treballarem amb aquest equip extern?”

I com sempre les respostes són també moltes:
> Equip local petit i eficaç
> Gran equip deslocalitzat
> Projecte concret
> Enfocament repetitiu
> A casa VS gerent de projecte independent

En Talent·id hem estat en diverses d’aquestes situacions:

Metasysteme Coaching: Equip basat en repeticions

De vegades, el desenvolupament del producte no es coneix, això és sovint el cas quan es crea un nou servei o producte en línia. Tens una idea general del que vols però necessites veure-ho treballant per ajustar-lo. En aquest tipus de casos, el projecte no es controla en termes de pressupost i cronograma, es diu que és reiteratiu.

Els principis són simples, les fases de desenvolupament en cicles d’1 o 2 setmanes, a continuació, reunir-se, provar, reunir-se i passar a la següent etapa. Aquests cicles es diuen esprints. El que permet és ajustar contínuament i obtenir el producte adequat per al mercat. El que sol faltar és el pressupost i el control dels terminis.

Aquest és el cas de metasysteme-coaching.eu. Aquesta xarxa de consultoria volia posar un qüestionari de coaching online al mercat. No sabien realment quin seria el producte final i com funcionaria. El van canviar diverses vegades per adaptar el producte després de les proves realitzades a una mostra de clients potencials. En aquests casos, el director del projecte ha d’estar a prop dels equips i el client ha d’estar disponible per a cada revisió de reiteració o sprint.

Startup Business People Working on Laptop

Prenguem un exemple ...

La reserva d’hotels de luxe en línia s’ha convertit en un mercat molt competitiu, on els jugadors principals comparteixen el mercat amb les grans empreses que lentament proporcionen el mateix tipus de serveis a un públic més ampli.

La innovació és la clau. Splendia, amb més de 3000 hotels a tot el món al seu catàleg, buscava la millor manera de construir un front-end encara millor, reinventant completament el seu sistema de back office per comunicar-se amb els seus socis.

Proporcionem una solució completa, barrejant diverses solucions d’externalització propera a París i Romania per fer tot en menys d’un any. El resultat és una de les millors eines de gestió de back-end a la indústria, juntament amb un simple però potent i elegant front-end per mantenir la reputació de luxe de Splendia.

No hi ha una solució "One-size-fits-all"

El més comú, tens un projecte de TI, expresses les teves necessitats, construim un equip per a aquest projecte. Es coneixen el calendari i el pressupost, les especificacions del projecte són clares i es comproven els lliuraments. La proximitat permet reunir-se sempre que sigui necessari.

Aquest és el cas de lagourmetbox.com. Ells van venir a nosaltres amb un pla de negoci clar i accions de màrqueting ben definides, però sense coneixements de TI.

Així que definim amb ells el projecte, i els ajudem a prendre les decisions de TI que millor s’adaptaven a les seves necessitats, després trobem els diferents recursos necessaris a la nostra xarxa per dur a terme el projecte i administrar-lo completament. Aquesta és una missió d’outsourcing basada en un projecte, en la qual tot es gestiona localment.

En conclusió, no hi ha bé i mal en la subcontractació. El millor és analitzar individualment cada necessitat i triar la millor opció considerant el producte, el calendari, el pressupost, la cultura de l’empresa i tenint en compte el factor humà. Podem ajudar …

Talent·id t'ofereix ...

Solucions úniques

i adaptades perquè el teu negoci destaqui per sobre dels teus competidors, amb eines i mètodes estratègics perquè puguis assolir els teus objectius.

Preus ajustats

perquè el teu pressupost en comunicació estigui d'acord a les teves necessitats i s'ajusti a la mida i facturació del teu negoci en cada moment.

Especialistes

cadascun dels nostres professionals és especialista en eines i mètodes del seu àmbit de treball, sempre connectat als canvis i novetats.

Servei mundial

el nostre treball ens permet treballar amb empreses de totes les parts del món. El nostre equip parla fins a 4 idiomes i tenim col·laboradors al voltant del món.