Què passarà al Mobile World Congress 2019 a Barcelona?

Un any més, arriba a la ciutat de Barcelona l’esdeveniment de telèfons mòbil més important del món: el Mobile World Congress 2019. Seran moltes les marques que aprofitaran l’ocasió per presentar els seus nous smartphones, a més de temes relacionats amb la tecnologia com la connectivitat, la intel·ligència artificial, la indústria 4.0, el contingut immersiu, la innovació disruptiva, el benestar i la confiança digital.

Quan i on es celebra el Mobile World Congress 2019?

L’edició 2019 del Mobile World Congress es celebra del 25 al 28 de febrer al recinte Fira de Barcelona.

Per poder assistir hauràs de comprar un dels 4 tipus d’entrades que existeixen: Exhibition Pass (799 €), Silver Pass (2.199 €), Gold Pass (2.699 €) i Platinum Pass (4.999 €).

Aquest any el Mobile World Congress compleix 32 anys des de la seva primera edició. L’any passat la fira va comptar amb l’assistència de 108.000 persones i un total de 3.500 periodistes es van desplaçar fins a Barcelona per informar de tots els detalls de l’esdeveniment. Una xifra rècord, segons les dades de l’organització.

Telèfons flexibles i/o plegables

Una de les novetats més esperades d’aquesta edició del Mobile World Congress a Barcelona és la irrupció dels telèfons mòbils flexibles, que permetran trobar la combinació adequada entre una pantalla gran i un dispositiu amb una mida raonable.

Cada vegada s’utilitzen més els smartphones per navegar i veure vídeos, i els consumidors volen fer-ho en una pantalla gran però, alhora, en un dispositiu còmode d’utilitzar.

S’especula en la presentació de telèfons flexibles i/o plegables d’aquest tipus de les marques Samsung, Xiaomi, Huawei i Motorola, entre d’altres.

Xarxes mòbils 5G

La implantació de la xarxa 5G permetrà un volum impressionant de transmissió de dades, arribant a aconseguir els 10GB per segon, i ens portaran a un món en el qual no només els ordinadors i els mòbils tindran connexió a internet. Viurem en una societat en la qual molts objectes diaris estaran connectats i oferiran informació detallada sobre el seu ús i funcionament en temps real, permetent, entre altres coses, l’avanç de la domòtica o la realitat virtual.

En nuestro día a día esto se traducirá en contenidos en ultra alta definición, más calidad de las experiencias de realidad virtual y la mejora de los servicios en vehículos autónomos. En definitiva, nos veremos inmersos de verdad en la era del internet de las cosas y aumentarán los servicios de big data.

Smartphones de grans marques

  • SAMSUNG – presentació del Galaxy S10 i S10 + i els processadors Snapdragon 855 i Exynos 9820
  • HUAWEI – anunci oficial del Huawei P30 i Huawei P30 Pro, a més de la presentació del seu primer model plegable.
  • NOKIA – a més de les seves ja mítiques presentacions de noves versions de mòbils clàssics, s’especula en la presentació del nou Nokia 9 PureView.
  • SONY – podria aprofitar per presentar una actualització d’algun dels seus vaixells insígnia, com el nou Sony Xperia XZ4.
  • LG – és probable que anunciï el successor de LG G-7, que podria anomenar-se LG G-8 o LG G8 ThinQ.
  • XIAOMI – poc s’ha filtrat sobre la companyia, però creiem que pot presentar un altre terminal amb una gran relació qualitat-preu.
  • HTC – el més probable és que s’introdueixi una versió actualitzada de l’HTC U12 Life.
  • ONEPLUS – Hi ha molta especulació entorn de la possibilitat que presenti el seu nou terminal amb connectivitat 5G, a més del OnePlus 7.

Aquests creiem que seran els protagonistes del MWC 2019, hi haurà alguna sorpresa que es filtri a última hora? Cada vegada falta menys per a un dels grans esdeveniments tecnològics de l’any a Barcelona.

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible 🙂